dijous, 17 de desembre del 2015

A qui l'interessa la política





LEGAL·LITZEM LES DROGUES?


Les drogues actualment són un element bastant conegut al nostre món. Una part de la població les consumeix en major o menor quantitat, però finalment acaben necessitant més i més perquè el seu cos els hi demana.
No penso que legalitzar les drogues sigui una bona solució. Si una cosa és legal, acostumem a pensar que és bo, encara que continua tenint els mateixos efectes.
Si les drogues fossin legals, els preus serien molt més baixos, ja que les màfies de tràfic de drogues desapareixerien, i aquesta gran quantitat de diners que es queden, es notaria en la baixada de preus.
Amb els efectes de les drogues, molta gent és capaç de fer bogeries només per aconseguir els diners que necessiten per comprar-ne més. Si els preus disminueixen, amb els diners que abans compraven una quantitat, podrien comprar el doble o el triple i la consumició augmentaria molt.
Encara que diguin que cadascú és responsable de si mateix, hem de pensar que els efectes són terribles, una vegada comencen ja no poden parar quan vulguin. Sempre volen més i són capaços de fer qualsevol cosa.
Es va parlar de legalitzar-les per l'ús farmacèutic, però això ja es fa. Si una persona realment necessita qualsevol tipus de droga, el metge li pot receptar i les pot consumir sense problema.
«Cadascú es lliure de fer el que vulgui», totalment d'acord, però em fa pena que la gent es destrossi la vida d'aquesta forma tan cruel, i alhora destrossant-li al seu entorn.
No crec que els llocs de treball augmentessin gràcies a les drogues, potser hi hauria cinquanta persones més amb treball, però no penso que aquest nombre compensi a la gran quantitat de gent que moriria o tindria malalties.
Crec que hi ha la part bona i la dolenta, com a tot. Estic d'acord que seria bo perquè les màfies de tràfic desapareixerien a la vegada les prostitucions i morts per transbord també.

La meva opinió és clara, crec que legalitzar-les, només causaria més consumició, a la vegada que més morts i enfermetats per aquesta causa.

Penso que és la pitjor manera d'anar-se matant poc a poc a un mateix.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada